Racereports

27/08/2023 : VMCF Huldenberg

Jeremy De Kerpel neemt BK over

 

Op het mooie circuit van Huldenberg heeft belofte-rijder Jeremy De Kerpel de leiding overgenomen in het BK. In de beide reeksen was hij een klasse te sterk voor de tegenstand. Ook Bo Desbonnet is op goede weg en pakte een derde plaats bijde Beloften. Troy Van De Ketterij deed er nog een podiumplaats bij in de Juniorenklasse terwijl Mavric Pichrit, Kenji Hendrikx en Dylan Mayne ook nog op het podium terug te vinden waren. Mark Boot een Brent Van De Walle tenslotte pakten een dubbele reekszege zodat de buit opnieuw meer dan royaal bleek te zijn met 3 eindzeges en nog vijf podiumplaatsen. Pechvogel was Stephan Watel die met twee lekke banden de wedstrijd niet kon volmaken.

 

 

 

 

Results

 

Mylan Rombaut 8+9=9

Dani Verbrugge 4+4=4

Bo Desbonnet 2+3=3

Jeremy De Kerpel 1+1=1

Troy van De Ketterij 2+3=3

Christophe Debaets 8+6=7

Kenji Hendrikx 2+3=3

Mavric Pichrit 2+2=2

Brent Van De Walle 1+1=1

Dylan Mayne 3+5=3

Mark Boot 1+1=1

Stephan Watel 8+9=7

 

 

Met dank aan onze sponsors

Piloten

Nieuws

Wambeek afgelast

Vrij onverwacht dient de organisator van Wambeek de handdoek te gooien door wateroverlast op de parking. We trekken dus naar Laarne in vervanging met een beperkte delegatie.

Blessure up date

Kristof Van Vaerenbergh is alweer op de the bike. In Appelterre scoorde hij een tiende plaats ondanks een gescheurd ligament in zijn hand. Jonas Hanart kwam dan weer vorige woensdag op training hard ten val. Het wordt afwachten wat het verdict is van de dokter. Hopelijk krijgt hij morgen opnieuw groen licht om van start te gaan in het BK te Wambeek volgend weekend.

Nieuwe aanwinst voor Mikkola

Opvallende afwezige op onze rijdersvoorstelling was onze fotograaf Nico Martin. Nico had een terechte reden voor zijn afwezigheid want hij werd op dezelfde dag papa van een knappe zoon Ezio. Wij wensen de versbakken ouders een dikke proficiat toe en Nico belde reeds om de crosskledij te bestellen voor de kleine Ezio.

Team 2023 wordt voorgesteld

Op zaterdag 25 Februari worden de rijders van het Mikkola-team voorgesteld in de hoeve Langenberg in Lichtaart. De nieuwe groep onderging grondige veranderingen met nieuwkomers zoals Dani Verbrugge, Christophe Debaets, Mavric Pichrit, Stephane Watel, Jonas Hanart en Noah Deboutez. Het nieuwe seizoen start voor onze rijders in Stekene maar op 26 Februari rijden er sommigen reeds in Lommel.

Nieuwkomer bij Mikkola-racing

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang en met trots kunnen we reeds een eerste nieuwkomer aankondigen voor het nieuwe seizoen. Nationaal rijder Mavric Pichrit komt nl de groep te vervoegen. Mavric maakte dit jaar na twee jaar blessureleed zijn heroptreden en pakte meteen enkele zeges bij de Nationalen 500 cc. Hij sprong dit jaar jaar reeds in voor de geblesseerde Bryan Maes tijdens de teamtrofee maar in 2023 wordt hij fulltime Mikkola-piloot.