Alain Voermans

Leeftijd: 29 jaar
Woonplaats: Burg Reuland
 
Motor: KtM 250 cc
Startnummer: 106
Reeks: Nationalen 250 cc+VMCF

Palmares:

  • 3e BK juniors MX1 2011
  • Derde BK Senioren MX1 2015
  • Derde BK senioren MX1 2016
  • Belgisch Kampioen Senioren 2017
  • Vierde BK nationalen MX2 2018

Bryan Maes

Naam: Bryan Maes
Leeftijd: 14 jaar
Woonplaats: Zelzate

Motor: Husqvarna, startnummer 126
Reeks: BK Motorcross 85cc + VMCF senioren

Palmares:

  • Vice VJMO kampioen junioren 85cc 2017
  • Vierde BK jeugd 85 cc in 2018

Colin De Poortere

Naam: Colin De Poortere
Leeftijd: 16 jaar
Woonplaats: Ouwegem

Motor: KTM 125 cc nummer 91
Reeks: Junioren 125 cc bij VMCF

Palmares:

  • 4de VJMO kampioenschap 2014 65 cc
  • 14de BK 2015

Dailey Van De Ketterij

 

Naam: Dailey Van De Ketterij
Leeftijd: 17 jaar
Woonplaats: Vlissingen

Motor: KTM 125 cc, startnummer 22

Categorie : BK Beloften 125 cc + VMCF Nationalen

Palmares :

  • Derde Kampioenschap VMCF 2016 Beloften
  • 29e nederlands kampioenschap 85 cc 2015
  • 6e BK beloften 2017
  • 14e BK 85cc 2017
  • 3e BK 125 cc 2018

Donny Schmidt

7

Leeftijd: 29 jaar

Woonplaats: Huizingen
 
Motor: KTM 350 cc
Startnummer: 753
Reeks: BK motorcross Nationalen MX1+FFM

 Palmares:

  • 11e in het BK
  • Belgisch kampioen junioren MX2
  • VMCF-kampioen
  • 5e Nationalen
  • Vice-Kampioen van Belgie 2012 Nationalen MX1
  • Vice-Kampioen van Belgie 2013 Nationalen MX1
  • 2015 : 7de plaats BK nationalen
  • 2017: 6e plaats BK nationalen MX1
  • 2018 : 4e plaars BK nationalen 500 cc

Jochem Walckiers

Leeftijd: 26 jaar

Woonplaats: Gent
 
Motor: KTM 450 cc
Startnummer: 892
Reeks: BK motorcross Internationalen MX1 + FFM
 
Palmares :
  • Vice-kampioen van België Nationalen MX1 2016
  • 4e BK Nationalen MX1 2017
  • Belgisch kampioen nationalen 500 cc in 2018

Kristof Van Vaerenbergh

Naam: Kristof Van Vaerenbergh
Leeftijd: 28 jaar
Woonplaats: Nieuwekerken

Motor: Yamaha 250cc, startnummer 196
Reeks: Bk motorcross inters MX2 + FFM + VMCF

Palmares:

  • Kampioen ligue Flandres MX2 in 2016
  • Vice-kampioen ligue flandres MX2 in 2017
  • Derde BK Nationalen MX2 in 2018

Mark Boot

Leeftijd: 27 jaar

Woonplaats: Kamperland
 
Motor: Husqvarna 250cc
Startnummer: 37
Reeks: BK motorcross Inters MX2+VMCF
 

Palmares:

  • 6e in het BK
  • Winnaar Rookie Cup 2008
  • Vice kampioen België MX2...
  • 8e Challengercup 2013
  • 3e BK Inters 2014
  • Winnaar Challenger trophee 2015-2016
  • Derde BK masters MX2 2015
  • Vice-kampioen van België MX2 2016
  • Belgisch kampioen MX2 2017
  • Belgisch kampioen MX2 2018

Wouter Dormont

Leeftijd: 16 jaar

Woonplaats: Kluisbergen
 
Motor: KTM 125cc
Startnummer: 481
Reeks: Beloften 125 cc
Leeftijd : 16 jaar
 

Met dank aan onze sponsors

Piloten

Nieuws

Juniorteam nu compleet

Gisteren tekende Noa Fornier een overeenkomst met ons team. De 15 jarige rijder uit Moeskroen komt de jeugdgroep vervoegen in de 125 cc-klasse en probeert in de voetsporen van vader Alexandre te treden. Alexandre Fornier was een stevige interpiloot uit de MCLB-federatie waardoor de appel niet ver van de boom valt. 

Juniorteam krijgt vorm

De voorbereidingen voor 2020 lieten door gezondheidsproblemen wat op zich wachten maar toch zijn we nu volle gas begonnen aan het nieuwe jaar. De prioriteit lag eerst op het Junior-team en naast Bryan Maes en Brent Van De Walle kunnen we nu ook Kenji Hendrikx bevestigen. Deze Limburgse topper werd vorig seizoen VMCF-kampioen bij de Beloften en gaat nu zijn kans in het BK 125 cc op een Yamaha. Daarnaast werd er ook een overeenkomst gesloten met de pas 18-jaar geworden Maxime Colson. MAx start aan zijn derde competitieseizoen en stapt meteen naar de Nationalen MX2 en mikt bij de VMCF meteen naar de inters MX2. Twee vlammende nieuwkomers waardoor de line-up voor 2020 bijna volledig is.

Eerste nieuwe rijder voor 2020

Wij zijn verheugd te melden dat de 85 cc-rijder Brent Van De Walle volgend seizoen in de kleuren van Mikkola zal rijden. De zoon van ex-piloot Sam Van De Walle zal aantreden in het BK, de VMCF en enkele buitenlandse wedstrijden. Van harte welkom, familie Van De Walle.

26/10/2019 : Kaasavond komt eraan

Binnenkort sluiten we het seizoen volledig af met de strandrace van Vlissingen, de 3-uurs cross van Axel en vooral ons jaarlijks eetfestijn. Op zaterdag 26 oktober zijn alle Mikkola-supporters van harte welkom in zaal d'Iefte te Deerlijk vanaf 19.00 uur. Op het menu, Kaas en wijnavond, breugelavond en goeie ambiance.

Dubbel podium in Kersbeek

Tegen de verwachtingen kwamen toch nog een deel Mikkola-rijders opdagen voor de VMCF-wedstrijd in Kersbeek. Mark Boot reed nog maar eens de MX2-rijders in de vernieling en won zijn zoveelste wedstrijd van het seizoen. Colin De Poortere moest strijden voor het VMCF-kampioenschap en pakte in Kersbeek een tweede plaats bij de Junioren. Job done dus en nu over naar de Nationalen. Bryan Maes tenslotte weerde zich prima met zijn 85 cc-motortje tegen de Beloften en tikte als achtste aan.

Daags voordien werd Mark Boot ook nog eens laureaat in de MX2-klasse in Axel waar een proef voor het Zeeuwse kampioenschap gepland stond. Prima weekendje dus voor onze Zeeuw.