Home

Welkom op de website van MXTEAM MC Mikkola. De race-reports worden wekelijks bijgewerkt om een nauwe band te creeëren met de personen aan het thuisfront die de races niet ter plaatse kunnen volgen.

Het Mikkola-team is trots in te staan voor de sponsoring van verscheidene rijders die allen actief zijn binnen de BMB, de FFM en de amateurs-federaties. De belevenissen van onze rijders kunt u dus op de voet volgen. Om de actie nog wat duidelijker in beeld te brengen zijn er natuurlijk de "Photo.Design By RS."

Nu reeds zijn wij aan het werk voor 2018 en zijn wij op zoek naar bijkomende sponsors om de piloten ook in het nieuwe seizoen te kunnen blijven ondersteunen. Voelt u zich geroepen om onze sponsorgroep te vergezellen, aarzel dan niet en sluit u bij ons aan. Mc.Mikkola is intussen aan zijn twintigste levensjaar toe zodat de club langzaam maar zeker een begrip geworden is in het motorcrosswereldje.

Uiteraard verdienen Bram Christiaens een speciale vermelding voor het opzetten van deze site zodat er een nog betere service-verlening kan gebeuren naar de supporters en sponsors toe.

Ik wens u veel plezier bij het doornemen van onze site waar de motorcross en trial-fans hopelijk veel amusement zullen bij beleven. Uiteraard bent u steeds welkom op één van de wedstrijden om onze rijders aan te moedigen.

 

Veel plezier,

Heikki Declercq,

Voorzitter vzw Mc.Mikkola

 

Piloten

Nieuwsflash

Tweemaal top tien in Le Touquet

Puffet lijkt klaar

 

Het seizoen 2018 is nog niet gestart en toch blijken alle enkele jongeren in topconditie te zijn. Tijdens de prestigieuze strandrace van Le Touquet nam Killigan Delroeux afscheid van onze club met een tweede plaats. Nieuwkomer Matteo Puffet reed voor het eerst op het strand en werd mooi negende. Dat belooft voor 2018.

Rijdersvoorstelling op 03 Februari

Een datum om vrij te houden. Rijdersvoorstelling op zaterdag 3 Februari 2018 in het Kluisbos. Date pour l'agenda, Samedi 03 Fevrier presentation de team à Mont-l'enclus.

Nieuwe namen voor 2018

Na een hectische jaar met drie nationale kampioenschappen, moesten we toch even bekomen maar de voorbereidingen voor 2018 zijn alweer ver gevorderd. Ons team staat in voor twee BK-wedstrijden want op 28 en 29 April trekken we weer naar Lommel en op Pinkstermaandag zijn we te gast op het nieuwe RES-circuit van Axel.

Het pilotenbestand ziet er ook heel anders uit na een lastig seizoenseinde. Nieuw in de club zijn vice-Franse kampioen van de Flandres, Kristof Van Vaerenbergh die bij de Nationalen 250 cc zal uitkomen. Matteo Puffet start dan weer als een kanshebber bij de Junioren 250 cc en Bryan Maes wordt onze benjamin want hij gaat aan de slag in de 85 cc-klasse. Allemaal van harte welkom en have fun. Ons rest jullie allen een fijn eindejaar en prettige feestdagen toe te wensen. See you in 2018.

Ferre Schmidt

Wij verwelkomen in de Mikkola Familie Ferre Schmidt! Het prinsje van Donny en Rosalie is geboren op maandag 13 november 2017. Wij wensen hen veel geluk en leuke momenten toe!

Strandrace in Zoutelande

De "kleine" strandrace in Zoutelande is de ideale voorbereiding voor het grote evenement dat eraan komt in Vlissingen. Colin De Poortere en Ilan Heirwegh waren reeds van de partij. Na een prima eerste reeks, liep het na de pauze een stukje minder voor onze beide stormers. Zo eindigde Ilan op een zesde plaats in de MX2-klasse en Colin pakte een 22ste plaats. De zege in Zoutelande ging naar Nancy Van De Ven.