Clicky

Racekalender

apr
30

30.04.2017

apr
30

30.04.2017

mei
7

07.05.2017

mei
7

07.05.2017

mei
13

13.05.2017 - 14.05.2017

Facebook

Heikki Declercq
Heikki Declercq
Volgende week maandag afspraak in Genk op de gekende Horensbergsdam.
2017-04-24 12:14:32
Rudi Schmidt
Rudi Schmidt
2017-04-24 08:21:45
Heikki Declercq
Heikki Declercq
Voor sommigen was dit rustweekend welgekomen om te bekomen van de blessures en voor anderen ging de voorbereiding gewoon verder. Andy Haesevoets was de snelste in Wichelen maar door een slechte start werd hij tweede bij de Junioren. Daily Van De Ketterij werd hier mooi vijfde. Colin De Poortere miste nipt het podium bij de aspiranten en Jochem Walckiers was in eigen streek goed voor een vijfde plaats. Killigan Delroeux maakte zijn debuut bij de inters met een tweede plaats in de MX2-klasse. Glenn Bielen ten slotte slaagde er niet in om zich te plaatsen voor de GP van Nederland. Volgende maal beter, King kong.
2017-04-23 21:51:46
Nico Martin
Nico Martin
Voici quelque photo de axel de se lundi la suite se trouve sur ma page perso
2017-04-20 07:03:36
Rudi Schmidt
Rudi Schmidt
Axel BMB cross van 17.04.2017 Photo Design By RS. Weldra meer info & foto's op www.mcmikkola.be !!🤗🐥
Photos from Rudi Schmidt's post
Photos from Rudi Schmidt's post
2017-04-18 18:00:11
Pascal Neetens
Pascal Neetens
Nu maandag 17 april 2017 Mx AXEL NL. (Paasmaandag) BMB-FMB GPS: Lageweg 4 - 4571 Axel NL.(RES Circuit) *** tot dan *** Yaspaja@Pascal
2017-04-14 14:23:43

Home

Welkom op de website van MXTEAM MC Mikkola. De race-reports worden wekelijks bijgewerkt om een nauwe band te creeëren met de personen aan het thuisfront die de races niet ter plaatse kunnen volgen.

Het Mikkola-team is trots in te staan voor de sponsoring van verscheidene rijders die allen actief zijn binnen de BMB, de FFM en de amateurs-federaties. De belevenissen van onze rijders kunt u dus op de voet volgen. Om de actie nog wat duidelijker in beeld te brengen zijn er natuurlijk de "Photo.Design By RS."

Nu reeds zijn wij aan het werk voor 2018 en zijn wij op zoek naar bijkomende sponsors om de piloten ook in het nieuwe seizoen te kunnen blijven ondersteunen. Voelt u zich geroepen om onze sponsorgroep te vergezellen, aarzel dan niet en sluit u bij ons aan. Mc.Mikkola is intussen aan zijn twintigste levensjaar toe zodat de club langzaam maar zeker een begrip geworden is in het motorcrosswereldje.

Uiteraard verdienen Bram Christiaens een speciale vermelding voor het opzetten van deze site zodat er een nog betere service-verlening kan gebeuren naar de supporters en sponsors toe.

Ik wens u veel plezier bij het doornemen van onze site waar de motorcross en trial-fans hopelijk veel amusement zullen bij beleven. Uiteraard bent u steeds welkom op één van de wedstrijden om onze rijders aan te moedigen.

 

Veel plezier,

Heikki Declercq,

Voorzitter vzw Mc.Mikkola

 

Piloten

Nieuwsflash

Bielen en Delroeux naar IMBA

Op vraag van de BLOSO-coach Kris Fleerakkers trekken onze twee jonge stormers naar de Europese competitie van de IMBA MX2. De eerste proef is de grote prijs van Nederland op Pinksteren in Stevensbeek. Good luck boys.

Volgend weekend : Genk

Volgend weekend trekken we naar de Horenbergsdam in Genk waar enkele jongens reeds op zondag kunnen aantreden. alle anderen mogen op 1 mei de registers openzetten op de WK-baan. Jochen Walckiers en Donny Schmidt trekken dan weer hun Franse laarzen aan en treden aan bij de UFOLEP in Blagny sous poix. Good luck boys.

Haesevoets en Delroeux bevestigen

Nu het BK een tijdje stil ligt, kunnen onze rijders terecht op de races van VMCF. Deze maal stond het circuit van Wichelen op het programma en Andy Haesevoets liet zien dat hij in topconditie zit. Andy zette tweemaal de beste chrono op de klok en werd verdiend tweede bij de Junioren. Ook Killigan Delroeux kon een stap voorwaarts zetten want hij werd bij zijn interdebuut mooi tweede bij de inters MX2. 

Pech voor Ilan Heirwegh

Tijdens de slotreeks in Mons diende Ilan Heirwegh vroegtijdig de manche te verlaten en dat is een zeldzaamheid. Deze week werd de pijnlijke voet door de dokter goed onder de loupe genomen. Het verdict was dan ook keihard voor onze kleine stormer want er werd een voetbreuk vastgesteld. Zonder te vallen, kijkt Ilan dus opnieuw tegen een revalidatie van zes weken aan. Vrijdag wordt verder onderzoek gedaan om de ernst van de breuk in kaart te brengen. Ilan zal onze steun bij deze pech goed kunnen gebruiken en wij wensen hem veel beterschap toe.

Programma voor het weekend

Het wordt een beetje een vreemd weekend want onze rijders zitten weer verdeeld over verscheidene races. De jonkies mogen eens gek doen want we trekken naar het ONK in Axel om even te zien hoever onze jonge stormers staan. De rest gaat dit weekend trainen of rijden in Borgloon bij de VMCF.